Apa Yang Kami Tawarkan Kepada Anda


Perkhidmatan Kami

Rekabentuk Minisite


Klik sini

Sistem Affiliate


Klik sini

Facebook Cover


Klik sini

Sistem Autodownline


Klik sini

Pembinaan Blog


Klik sini

Testimonial Pelanggan

    EruwanGerryNorsen0e2fb47smartzul3daa020f2541de22bb5856c6dbfcd6f8emuazhadi_400x400UmarTaib-1012x1024-164x164owner-164x164soleh-164x164ZUH-164x164mypic-131x164
  • “Rekaan yang diberikan oleh VirtualNiaga sebagai antara yang terbaik pernah saya terima selama ini”

    Saya banyak menggunakan perkhidmatan pereka grafik daripada dalam dan luar negara untuk menghasilkan laman web dan produk-produk terbaru saya. Namun demikian, saya meletakkan perkhidmatan rekaan yang diberikan oleh Mazlie sebagai antara yang terbaik pernah saya terima selama ini. Beliau memberikan rekaan yang amat berkualiti dan ianya disiapkan dalam masa yang amat pantas. Mazlie juga menjawab sebarang email daripada anda dalam masa yang singkat. Harga yang diberikan untuk perkhidmatan beliau juga amat berpatutan. Saya beranggapan yang Mazlie memberikan harga yang masih jauh terlalu murah jika dibandingkan dengan kualiti grafik dan kepantasan kerja beliau.  
    Eruwan Gerry Norsen - Pakar Lelongan Online
    www.RahsiaRajaLelong.com
  • If you are looking to attract more clients and make more money (and who isn’t) you NEED to create a compelling marketing message that clearly communicates what you do and have a stunning website with outstanding graphics that will boost your Company’s credibility instantly. I find working with Mazlie Nadzri(VirtualNiaga) exceptionally pleasant and fast. He is a very talented designer and anything I could have expected has been surpassed. Put the WOW impact into your website and boost your credibility in the eyes of your client. I highly recommend VirtualNiaga and his team. Thank you VirtualNiaga for the great work.
    Fiona Tham
    www.nsnlptraining.com
  • "Saya tidak pernah kecewa"

    Saya tidak pernah kecewa dengan hasil kerja Mazlie(VirtualNiaga) selama hampir lebih 3 tahun menggunakan perkhidmatan beliau melalui Virtual Niaga. Setiap tempahan biasanya akan siap dalam tempoh masa yang singkat dan menepati apa yang saya mahukan
    Mohd Zulfadli
    http://blog.smartusaha.com
  • “Perkhidmatan 24 Jam dari VirtualNiaga”

    Perkhidmatan rekabentuk laman web dalam masa 24 jam!. Itulah pengalaman saya apabila bekerjasama dengan mereka untuk projek terbaru saya. Perkhidmatan mereka cukup pantas. Malah saya meminta perubahan rekabentuk 5,6 kali, ia disiapkan dalam masa beberapa jam. Mengikut pengalaman saya sebelum ini, laman web yang saya tempah biasanya siap dalam masa 1 minggu. Dengan perkhidmatan VirtualNiaga.com, laman web saya berjaya disiap dalam masa 24 jam sahaja. Perkhidmatan yang ditawarkan juga sangat profesional. Tentang harga yang ditawarkan juga berpatutan mengikut kemahuan anda. Mereka ada menyatakan draf pertama mereka akan berikan dalam masa 24 jam. Kurang dari 24 jam saya telah menerima draf yang pertama. Saya meminta 5,6 perubahan sebelum berpuas hati dengan rekabentuk laman web ebook terbaru saya.
    Shamsuriyadi
    www.shamsuriyadi.com
  • “Design yang pantas, sesi penambahbaikan mengikut ‘selera’ kita tanpa banyak soal”

    Saya dah guna khidmat Virtual Niaga dari single banner, ecover dan pakej minisite dan semuanya memuaskan hati dan yang paling penting ialah bagaimana sentuhan design VirtualNiaga berjaya menukarkan pengunjung kepada prospek dan pembeli! Apa lagi yang anda mahu? Design yang pantas, sesi penambahbaikan mengikut ‘selera’ kita tanpa banyak soal. Cakap saja apa yang anda nak, Virtual Niaga akan buat sampai anda puas hati. Saya sungguh puas hati dan banyak projek akan datang juga saya tak ragu-ragu untuk pilih Virtual Niaga :)
    Muaz Hadi
    www.tipsptd.com
  • Terus terang cakap, saya agak terkejut dengan kepantasan Tuan Mazlie menghasilkan design.. Tempah hari ni esok dah dapat.. Dan design yang diberikan bukannya jenis tangkap muat.. Tapi superb! Saya cuma minta ubah sekali je.. Itu pon cuma nak gantikan gambar.
    Umar Taib
    www.umarvellous.com
  • Jualan saya sudah melepas RM1 juta.Saya amat-amat berpuas hati dengan VN. Harganya amat berpatutan, dan grafik yang dihasilkan amat cantik sekali. Tak padan dengan harganya :-) Selain daripada itu, servis VN juga amat cepat dan mereka tahu apa yang saya mahu. Mereka dapat menterjemahkan permintaan saya kepada grafik dengan tepat.
    Khalid Hamid
  • Saya mula menggunakan servis VirtualNiaga pada Ogos 2014. Servis yang diberikan sangat-sangat pantas.. Tak dapat bayangkan sebuah minisite/landing page saya dpat disiapkan dalam masa tak sampai 3 hari. Rekaan bentuk grafik yang menarik dan kualiti servis sistem web dan hostingnya sangat-sangat puas hati. Paling tak tahan...harga sangat-sangat berpatutan...saya bagi 5 bintang
    Mohd Solehhuddin
  • Perkhidmatan yang diberikan oleh VirtualNiaga memang sgt memuaskan. Cara mereka berunding dengan saya juga sangat menyenangkan .Harga yang ditawarkan amat berpatutan. Saya memang sangat mengesyorkan kepada sesiapa yang ingin menggunakan perkhidmatan mereka. Design cantik, harga berpatutan. Highly recommanded!
    Zuhairy Shaari
  • Design team Virtualniaga memang mantop kenapa tak MANTOP. Jualan saya meletup-letup selepas kesan daripada grafik yang related dengan niche. Oleh itu saya 1000% Recommend Service dari virtualniaga pasti tak menyesal. Kerja Pun Cepat..
    Oswald Justin

Statistik

Portfolio

Ada pertanyaan? Hubungi 011 1326 4325

TERHAD! DISKAUN UNTUK PAKEJ MINISITE
BERJIMAT SEHINGGA 10%-

Masukkan nama dan emel anda dibawah sekarang!