Dapatkan Nasihat Daripada Kami

Kami mengambil berat tentang perniagaan anda. Itulah sebabnya sebelum membuat pesanan, kami amat menyarankan agar anda menghubungi kami, kami sedia membantu anda

Kami boleh dihubungi di 011 1326 4325(Call sahaja) atau 012 285 6463(Whatsapp sahaja) atau virtualniaga@gmail.com

Zahari Kasah

www.brocar.com.my


"Harga daripada Virtualniaga paling berpatutan, saya memang rekemen"

Saya sangat berpuas hati dengan minisite daripada Virtualniaga, hasil seperti yang saya nak. So far saya survey harga daripada Virtualniaga paling berpatutan, saya memang rekemen. Yang lebih bagusnya urusan pun mudah & cepat je siap

Abdullah Idris

www.rahsiakasturi.com


"Ikhlas dari saya sebab saya memang puas hati"

Saya Abdullah Idris, pemilik website www.rahsiakasturi.com. Saya dah banyak kali berurusan dengan tuan Mazlie untuk untuk servis design cover ebook dan website. Saya sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan, terutamanya support yang diberikan selepas jualan. Kepada anda yang sedang mencari servis untuk design ebook cover atau website, saya dengan yakin rekemenkan tuan Mazlie. Sebab lepas ni pun saya akan guna servis dari beliau lagi. Saya tak dapat komisen untuk bagi testimoni ni. Ikhlas dari saya sebab saya memang puas hati. Terima kasih tuan Mazlie. InshaaAllah kita berurusan lagi selepas ini.

Azniza Ahmad

www.rahsiateknikforex.com


"Encik Mazlie telah memberi dan berkongsi beberapa idea  untuk menghasilkan minisite produk digital pertama saya"

Saya sebenarnya zero pengetahuan tentang minisite terutama apabila melibatkan sistem jualan dan affiliate. Untuk saya binanya sendiri adalah perkara yang mustahil. Namun terima kasih kerana di Virtualniaga.com telah menyediakan servis penyediaan minisite dan semua setup yang diperlukan termasuklah memasukkan salesletter. Malah Encik Mazlie telah memberi dan berkongsi beberapa idea  untuk menghasilkan minisite produk digital pertama saya. Alhamdulillah saya berpuas hati dengan servis yang diberi

Zuhairy Shaari, CEO Infaq Jaya Enterprise

www.jimatbelanja.com


“Design cantik, harga berpatutan”

Perkhidmatan yang diberikan oleh VirtualNiaga memang sgt memuaskan. Cara mereka berunding dengan saya juga sangat menyenangkan .Harga yang ditawarkan amat berpatutan. Saya memang sangat mengesyorkan kepada sesiapa yang ingin menggunakan perkhidmatan mereka. Design cantik, harga berpatutan. Highly recommanded!  

Reyna Hashim


“Terbaik 5 Bintang!”

Servis virtualniaga ni sangat bagus..mudah..murah ..anda tak perlu susah payah nak fikirkan design. saya sangat puas hati dengan servis yang diberikan. High recomanded. Terbaik 5 Bintang  

Uncle Amir

CEO Universal Kidz (M) Sdn Bhd


“Virtual Niaga adalah pilihan utama saya!”

“Alhamdulillah! Virtual Niaga adalah pilihan utama saya! Semua grafik & bahan iklan perniagaan saya di siapkan oleh Tuan Mazlie Nadzri dalam tempoh yang ditetapkan (kadang kadang dalam masa 24 jam sahaja!). Bermula dari projek pertama saya, www.BisnesOnline.com.my, saya amat berpuas hati dengan servis beliau. Kemudian saya upah untuk www.Bayi.my sebanyak dua kali dan pastinya tidak pernah menghampakan. Terkini, saya upah beliau untuk menyiapkan bahan iklan untuk bisnes terbaru saya yang dirasmikan oleh selebriti terkenal iaitu Fahrin Ahmad, Faezah Elai dan Dr. Irfan Khairi iaitu www.UniversalKidz.com. Terima Kasih sekali lagi buat Tuan Mazlie Nadzri dari Virtual Niaga”

Moshed Mohamad

www.mudahnyabelajarforex.com


“Rupanya syarikat Malaysia pun dapat menghasilkan design bertaraf international ini!”

Alhamdulillah akhirnya penyelesaian saya mencari designer bagi Minisite selesai. Memang terbaik design tuan. Saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja Virtual Niaga. Pada mulanya saya lihat website-website ministe hasil virtual niaga, saya ingatkan ia adalah hasil kerja tangan company diluar negara, kerana sangat modern dan up to date. Rupanya syarikat Malaysia pun dapat menghasilkan design bertaraf international ini. Terbaik dan respect kepada tuan. Inilah yang saya cari ! Terima kasih kerana telah membantu saya. Saya doakan tuan dimurahkan rezeki. Terima kasih  

Baharin Annuar b Abu Bakar

www.BaharinAnnuar.com/blog


“Siap dah ada traffic yang subscribe di opt-in form yang dipasang!”

Pada mulanya saya letih mencari perkhidmatan untuk setup Squeeze Page kerana banyak sangat yang tawarkan khidmat melalui laman web dengan maklumat yang kurang jelas dan kurang meyakinkan, sehinggalah saya terjumpa laman web Virtual Niaga. (Mazlie Nadzri Solutions) Ingatkan saya boleh dapatkan Squeeze Page saya dalam masa seminggu. Tapi apa yang saya tak percaya, dalam masa 24 jam, bukan saja siap, malah siap dah ada traffic yang subscribe di opt-in form yang dipasang. Saya jumpa jawapannya … Terima kasih, Virtual Niaga !

Mohd Zaini Nanyan


“Servis VirtualNiaga.com menakjubkan!”

Baru-baru ni dalam pertengahan Mac 2014, saya ada idea nak tulis ebook ketiga saya, siap je ebook mahasiswa cemerlang pada 25 Mac 2014, saya kelu tak tau nak buat minisite. Dahlah takde skil nak lancarkan ebook seberapa segera. Jadi, saya ambil keputusan saya nak upah designer. Saya tertanya-tanya siapa yang paling pantas boleh menyiapkan minisite saya. Sekali, saya buka emel dapati ada promosi bulanan Mac dari VirtualNiaga.com. Dengan itu saya terus saya book tempahan. Apa terjadi adalah menakjubkan. Saya emel bahan minisite saya dalam 12:35 petang 31 Mac 2014 dan siap sepenuhnya pada 5:42petang 1 April 2014. Ini menyebabkan dalam masa tak sampai dua hari minisite dah siap! Total keseluruhan 17 hari termasuk penulisan salesletter saya dah boleh jual ebook ketiga saya- Rahsia Mahasiswa Cemerlang. Masalah yang saya perlu atasi sekarang pula adalah terlalu lama menulis ebook manakala setup website ambil masa kurang dua hari dengan menggunakan servis VirtualNiaga.com Bagi saya sebagai Newbie dalam Internet Marketer, kecepatan servis VirtualNiaga di panggil tahap profesional aras tinggi dengan servis tip top daripada Virtual Niaga. Terima kasih Virtual Niaga  

Shafique Ibrahim

www.MedikalKad.com


“Amat berpuas hati dengan hasil kerja yang diberi”

Perkhidmatan yang profesional dan berkualiti dengan harga yang berpatutan. Amat berpuas hati dengan hasil kerja yang diberi

W.M Azahari

www.rahsiakedai.com


“Saya berikan testimoni ini secara ikhlas sebagai satu penghargaan..”

Saya benar-benar tak menyangka service yang diberikan ini adalah yang terbaik! Walaupun saya ni tak tahu tentang cara nak buat minisite, tetapi hanya berurusan melalui email, minisite pertama saya ini siap dan yang paling best, perkhidmatan yang diberikan adalah di luar jangkaan saya. Saya benar-benar berpuashati dengan perkhidmatan yang diberikan..maaf kalau ada yang menyangka testimoni ini dibayar.. anda silap.. saya berikan testimoni ini secara ikhlas sebagai satu penghargaan..  

Amir Faisal

www.teknikpukaupelanggan.com


“Servis dan support yang diberi sangat-sangat puas hati”

Alhamdulillah,siap sudah tempahan daripada tim pukau pelanggan. pada mulanya kami tidak menyangka design minisite akan menjadi ‘selawa’ sebegini rupa. Pilihan gambar dan warna sangat ‘kena’ dengan content produk kami. setiap ecover disudahkan dengan hasil yang cukup halus dan teliti. Servis dan support yang diberi sangat-sangat puas hati! Terima kasih VirtualNiaga, recommended !  

Hajjah Emie Johari

www.sarungkakikesihatan.com


“Saya pasti akan mendapatkan khidmat VirtualNiaga.com lagi bila diperlukan”

Buat pertama kalinya saya menggunakan khidmat VirtualNiaga.com, saya amat berpuas hati dengan servis serta komitmen yang diberikan oleh VirtualNiaga. Designnya yang simple tetapi menarik, tampak eksklusif. Saya pasti akan mendapatkan khidmat VirtualNiaga.com lagi bila diperlukan. Semoga bisnes anda terus berkembang maju serta diberkati Allah s.w.t. Tahniah!

Muhsin Mustafa a.k.a Maharaja Sendoh(IM Malaysia)


“Nanti saya nak gunakan lagi servis2 beliau!InsyaAllah!”

Sebenarnya sudah lama saya perasan mengenai kewujudan virtualniaga.com ini.Rasanya sejak 2009/2010 kot.Pada waktu itu saya hanya tengok-tengok sahaja sebab saya masih lagi tak berani nak guna servis di sana. Namun apa yang menjadi satu daya tarikan bagi saya di virtualniaga ialah kombinasi warnanya yang mencetuskan suasana ‘warna-warni’ bagi produk ecover,minisite,squeeze page dan lain-lain.Seakan-akan membayangkan bahawa virtualniaga ini mempunyai kelasnya yang tersendiri. Saya masih lagi melakukan kajian,mencari di internet mengenai servis-servis ecover ebook dan sebagainya namun hanya Encik Dee dan Nurul Luvleey sahaja yang boleh challenge virtualniaga! Servisnya sangat pantas.Saya terperanjat juga apabila tempahan saya untuk projek squeeze page itu sangat cantik dan disiapkan dengan pantas dan memberikan kepuasan kepada saya! Harga berpatutan juga.Bagi saya sesetengah servis di internet,kalau terlalu murah namun kualitinya kurang,tidak jadi juga. Dan setiap kali saya online,selepas main fb,wangcyber,tgk emel,saya akan usha2 di virtualniaga sbb saya memang tertarik dgn corak designnya yang tersendiri. Syabas diucapkan kepada VirtualNiaga ,Pakar Designer Internet Marketing Malaysia Yang Sebenar! Nanti saya nak gunakan lagi servis2 beliau!InsyaAllah! Yang benar,  

Hafizi

www.UsahawanCanggih.com


“Terkejut masih lagi tak hilang lagi…..Mazlie memang buat kerja tak masuk akal”

Terkejut masih lagi tak hilang lagi…..Mazlie memang buat kerja tak masuk akal…..masa saya buat bayaran,dia janji nak siapkan dalam masa 12-72 jam tapi dalam tempoh 11 jam dah siap….dah la siap cepat,cantik lak tu….tak terfikir saya macam mana dia buat kerja,mesti dia ada 4 tangan ni……Kalau saya tahu dari dulu,saya memang akan ambik servis Mazlie,walaupun saya nak ubah sana-sini,bagi dua minit je,SIAP….Cukup Puas hati….. Kalau ada 10 ibu jari,saya bagi semuanya kat Mazlie untuk hasil kerjanya……10 bintang untuk Mazlie….Tak Payah cari orang lain dah,Mazlie pilihan utama saya sekarang….terima kasih Mazlie & Virtualniaga

Affendi

Dinamik Ecommerce


“Rakan Outsource Yang Amat Berharga”

Sebagai seorang peniaga online yang mengurus dan mempromosi banyak niche, blog dan website, pengurusan masa dan kerja bagi saya merupakan dua perkara yang amat penting yang menentukan kejayaan bisnes online saya. Dengan menguruskan masa dan kerja dengan cekap dan betul, saya boleh memberikan fokus saya kepada perkara utama bisnes online saya iaitu promosi, membuat jualan dan mencipta lebih banyak bisnes online serta produk tanpa perlu sibuk dengan perkara-perkara lain seperti design dan hal-hal teknikal. Alhamdullillah, sehingga kini, ianya dapat dicapai dengan bantuan dari Tuan Mazlie Virtual Niaga, yang kini merupakan tempat outsource saya yang utama bermula dengan design minisite, ecover, hal teknikal WordPress dan mungkin banyak lagi selepas ini. Ya, kenapa saya memilih Virtual Niaga sebagai rakan outsource utama saya? Saya telah menggunakan khidmat Virtual Niaga beberapa kali sebelum ini dan saya kagum dengan sikap Tuan Mazlie yang tidak berkira, harga yang berpatutan dengan tugasan, professional, kerja yang di berikan siap dengan pantas melebihi jangkaan saya dan hasil kerjanya yang menepati citarasa saya. Rakan outsource sebeginilah yang saya perlukan! Anda tidak perlu lagi mengambil masa yang lama untuk mencipta lebih banyak bisnes online anda. Kepada rakan-rakan bisnes online yang lain, “Virtual Niaga is highly recommended!”  

Asrul Rumidi


“Servis 150% terbaik dari Virtual Niaga”

Servis 150% terbaik dari Virtual Niaga . Saya boleh berbincang dan boleh edit sampai puas hati.Cepat dan hebat ! Saya sarankan kepada anda yang ingin memulakan perniagaan internet,cepat2 hubungi beliau.Siap ada diskaun lagi..Terima kasih banyak-banyak Virtual Niaga  

Fauzi Ahmad


“Perkhidmatan yang cepat tak sampai 48 jam”

Secara jujur saya dapat komen servis atau design yang saudara buat amat memuaskan hati saya. Perkhidmatan yang cepat tak sampai 48 jam saya dah boleh lihat hasil kerja Mazlie, selepas komen dan sikit ubahsuai, design yang lengkap dapat di hasilkan. Paling best Mazlie tak cerewet dalam designnya, ia lebih kepada kehendak pengguna atau pembeli, tapi ia akan bantu saya dalam pemilihan warna. Saya amat berpuas hati dengan design yang nampak Gah di hadapan PC atau skrin laptop anda, tak caya lihat web jualan saya.

Dwen Rasid

www.dwenrasid.com


“Terima kasih virtualniaga, servis dari dulu sampai sekarang saya kasi 5 BINTANG”

Khidmat dari virtualniaga ni sangat menepati apa yang saya inginkan sejak dari dulu lagi hingga kini,saya masih lagi menggunakan khidmat dari virtualniaga ni, harga pun berpatutan dan sememangnya berpuas hati. Kalau anda nak tempah laman web minisite ,squeze page,banner,ecover atau design..saya sarankan anda gunakan khidmat dari virtualniaga ni. Memang berbaloi dan anda pasti tersenyum lebar bila apa yang anda inginkan menjadi kenyataan. Terima kasih virtualniaga, servis dari dulu sampai sekarang saya kasi 5 BINTANG

Zul Hairi Ahmad

www.MudahEcover.com


Servis Memang Pantas TERKEJUT Saya Dibuatnya!

Jujur saya memang terkejut dengan servis yang diberikan. Sebelum ini saya pernah dapatkan servis dari orang lain tapi kena tunggu hampir seminggu nak siapkan dan buat beberapa perubahan. Tapi dengan Mazlie kurang dari 7 jam dah siap. Hanya sekali design terus kena dan tepat dengan citarasa saya..Minisite saya nampak cun, unik dan menarik Sebelum ini saya rasa ragu-ragu nak dapatkan servis dari beliau tapi bila dah cuba sekali memang Tip Top..Hilang terus semua keraguan..Dia macam tahu-tahu je design apa yang sesuai dan terbaik untuk produk saya. Dapatkan servis dari beliau pasti anda puas hati dan tidak akan kecewa. Dari 10 bintang saya beri 15 bintang. MEMANG TERBAIK! p/s: Saya tidak dibayar untuk memberikan testimoni ini (Ianya testimoni ikhlas dan jujur dari saya)

Suhairi Shafie & Team Aspirasi Cyber

www.ceo-cyber.com & www.aspirasicyber.com


“Terpantas,Termurah & Menarik”

Memiliki minisite yang professional dan menarik adalah satu perkara wajib untuk menarik lebih banyak jualan.Servis rekaan minisite yang ditawarkan oleh Virtual Niaga adalah salah satu servis yang kerap saya langgan kerana kosnya yang murah dan berpatutan,kepantasannya menyiapkan tempahan dengan tempoh yang superb(yang ini saya amat gemari) serta rekaan yang menarik perhatian pembeli. Rasanya lebih kurang 10 tempahan minisite telah saya dapatkan daripada Virtual Niaga dan saya berpuas hati dengan kesemua minisite yang telah disiapkan.All the best kepada Virtual Niaga…

Galadriel

www.internetmelayu.com


“Minisite design beliau adalah yang terbaik dan paling murah di internet”

Saya amat kagum dengan kualiti grafik dan minisite yang dihasilkan oleh En. Mazlie. Beliau adalah seorang designer yang berbakat dan kesungguhan beliau di dalam ‘seni’ nya terpapar pada hasil kerjanya. Malah, En. Mazlie juga adalah seorang designer yang jujur – beliau akan berterus terang jika sesuatu elemen pada design bersesuaian atau tidak untuk laman web anda. Beliau tidak akan cuba ‘goreng’ anda untuk mendapatkan sesuatu yang anda tak ingini atau tak perlu. Upah yang diminta juga amat berpatutan – tiada ‘upah tersorok’ dan saya berani kata bahawa minisite design beliau adalah yang terbaik dan paling murah di internet.

Razif Yusof


“Paling Cun! Paling Pantas & Paling Berpuas Hati…!!”

Tanpa mahu berceloteh panjang, saya wajibkan anda dapatkan perkhidmatan dari VirtualNiaga ini. Saya yakin 100% anda pasti berpuas hati…! Dengan kemampuan Mazlie untuk “deliver on time” hanya dalam tempoh beberapa jam secara berterusan tanpa gagal! Lihatlah minisites saya yang dihasilkan beliau. Tanpa jangkaan saya, Mazlie mampu menghasilkan sesuatu yang unik dan kreatif seperti ini dan ianya adalah di luar bayangan saya selama ini. Dan hasilnya… jualan produk saya mencanak naik berkali ganda! Tidak keterlaluan saya katakan, VirtualNiaga kini adalah antara designer yang terbaik di Malaysia. Dengan hasil kerja yang paling cun, paling pantas serta mementingkan kepuasan hati klien pastinya membuatkan ianya hampir sempurna. Tanyalah kepada kebanyakan pemilik produk digital, siapakah designer yang dianggap mempunyai hasil kerja yang berkualiti dan memuaskan? Pasti kebanyakannya jawapannya adalah Mazlie Nadzri dari www.virtualniaga.com Mazlie, 5 bintang untuk anda! Cuma, jangan naikkan harga sehingga ribuan ringgit kerana pasti saya akan terus bersama VirtualNiaga…!”  

Ada pertanyaan? Hubungi 011 1326 4325

Anda berminat? Sila pilih pakej di bawah ini

TERHAD! DISKAUN UNTUK PAKEJ MINISITE
BERJIMAT SEHINGGA 10%-

Masukkan nama dan emel anda dibawah sekarang!