Memperkenalkan Mimevo

Urus Semua Dalam Satu (1) Sistem Jualan!

Pengurusan Produk, Jualan, Affiliate, Partnership, Download dan Banyak Lagi!

 Mimevo dilahirkan khusus untuk anda yang memerlukan satu sistem yang mampu membantu memudahkan aktiviti perniagaan internet anda seperti menguruskan maklumat produk yang dijual, menyediakan borang tempahan, menyimpan rekod pelanggan, menganjurkan program affiliate, bekerjasama dengan “partner” dan pelbagai lagi!

Nak Test-Drive Mimevo?
Isikan segala butiran yang diperlukan dibawah. Maklumat akses ke demo sistem Mimevo akan dikirimkan ke alamat emel anda.

Admin Login
URL : http://mimevodemo.virtualniaga.com/login
Email : virtualniaga@gmail.com
Password : pass123

User Login
URL : http://mimevodemo.virtualniaga.com/login
Email : mazlie83@gmail.com
Password : pass123

Video Tutorial

https://www.virtualniaga.com/v3/video-mimevo/

Ciri – ciri Mimevo yang pastinya akan membantu anda…

mimevo1

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Produk

Semua produk jualan anda kini boleh diuruskan dari dalam satu sistem sahaja tanpa lagi perlu memasang pelbagai jenis sistem jualan yang lain. 1 sistem pengurusan untuk semua produk!

mimevo2

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Jualan

Kini rekod jualan anda tidak lagi berterabur! Simpan dan semak rekod transaksi jualan dengan mudah termasuk turut mengetahui jumlah keuntungan yang anda perolehi!

mimevo3

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Pelanggan

Data – data pelanggan anda kini boleh dicapai dan dicari dengan pantas. Malah pelanggan anda juga turut boleh mengetahui rekod – rekod pembelian yang telah mereka lakukan!

mimevo4

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Program Affiliate

Satu sistem urus SEMUA program affiliate! Kini anda tak perlu lagi memasang banyak sistem affiliate untuk semua web jualan anda. Urus kesemuanya dari satu platform sahaja!

mimevo5

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Bahan Promosi Affiliate

Untuk setiap produk, anda boleh tambah bahan promosi berlainan seperti banner, artikel dan video untuk agen-agen affiliate anda membuat promosi! 

mimevo6

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Partnership

Produk jualan anda diusahakan bersama – sama dengan seorang partner? Mimevo mampu melakukan kiraan % perkongsian keuntungan yang perlu diberikan kepada partner anda!

mimevo8

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Download

Anda menjual produk digital seperti ebook, video dan lain – lain? No problem! Mimevo boleh menguruskan link download produk anda siap dengan “expiry” dan “download protection”!

mimevo9

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Payment Gateway

Mimevo boleh menguruskan 4 kaedah pembayaran iaitu Manual (Cash Deposit), Online Banking menerusi Billplz, dan juga kad kredit menerusi senangPay atau Paypal.

mimevo10

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Pengurusan Tempahan

Tempahan boleh diuruskan dengan mudah menerusi label status tempahan yang terlibat seperti “Pending”, “Paid”, “Completed”, “Refunded” dan sebagainya.

mimevo11

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Resit Pembayaran

Setiap tempahan yang terjadi di dalam Mimevo turut dibekalkan dengan “Resit” bayaran yang boleh dimuat turun oleh pelanggan pada bila – bila masa.

BRO_ResponsiveDesign_Main2

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Paparan Responsive

Mimevo boleh dibuka dengan apa jua alat mudah alih. Paparan sistem akan berubah mengikut kesesuaian saiz skrin “device” yang digunakan.

mimevo13

*Klik untuk lihat imej yang lebih jelas

Sistem Notifikasi

Setiap transaksi yang berlaku di dalam sistem dilengkapi dengan notifikasi emel yang boleh di “enable” atau “disable” sewaktu sebarang tindakan dilakukan!


dan banyak lagi fungsi Mimevo yang akan muncul antaranya…

+ Multi Currency Supported

+ SMS Integration

+ Follow Up Notification

+ Multi Affiliate Group Supported

+ Tier-2 Affiliate Commissioning

+ Products Variants

+ Coupons

+ Count Down Timer

+ Dynamic Pricing

+ Autoresponder Integration

+ Membership Management

… dan pelbagai lagi fungsi – fungsi menarik bakal disediakan untuk anda!

Adakah anda berminat? Sistem ini baru sahaja dikeluarkan dan ianya ekslusif dan bakal menjadi pilihan usahawan internet Malaysia.

Antara rekod jualan dan komisen affiliate pengguna Mimevo

Apa Kata Pengguna Mimeveo?

Self-Hosted

One Time Payment. Tiada langganan membebankan. Dapatkan Mimevo dan kami akan pasang di web hosting anda dan guna selamanya tanpa sebarang caj bulanan! 

PERHATIAN!

Kalau anda belum ada website/minisite, boleh order pakej sekali minisite+mimevo disini

Soalan Lazim

1Perlukan domain hosting?
MImevo adalah merupakan “script PHP” yang perlu dipasang ke dalam akaun web hosting anda. Syarat untuk menggunakan Mimevo adalah, anda perlu memiliki web hosting dan juga domain. Jika tiada, anda boleh dapatkan akaun web hosting dan pendaftaran domain dengan cara addon semasa membuat tempahan nanti
2Adakah Boleh Bina Web Dengan Mimevo?
Mimevo adalah sistem yang hanya menguruskan rekod perniagaan dari segi transaksi jualan, pengurusan pelanggan, affiliate, dan “delivery”. Untuk web jualan, anda perlu menggunakan platform lain seperti WordPress, HTML dan sebagainya. Mimevo hanya akan bertindak sebagai “PUSAT” pengurusan jualan produk anda sahaja dan tidak memiliki fungsi untuk membina web jualan. Web jualan anda boleh berada di mana – mana lokasi (hosting). Mimevo akan “redirect” pelanggan ke web jualan anda apabila link promosi dilayari oleh pelanggan. Dan apabila pelanggan ingin membuat tempahan produk, maka mereka akan kembali semula ke Mimevo untuk melakukan tempahan dan bayaran.
3Bolehkah Mimevo Urus Banyak Produk?
Ya boleh. Mimevo boleh menguruskan “unlimited” produk yang ingin anda jual. Walaubagaimanapun, perlu kami tekankan di sini, Mimevo BUKAN merupakan sistem “shopping cart” dan tidak berkemampuan (buat masa ini) untuk menyenaraikan produk – produk seperti laman shopping cart. Mimevo amat sesuai digunakan oleh usahawan yang menjual produk menggunakan web jualan seperti Minisite, menjual di Facebook / Twitter, Whatsapp. Jika anda memerlukan sistem ala – ala Lazada, Lelong, Ebay, kami cadangkan supaya anda memasang sistem shopping cart seperti Opencart, Magentocommerce, WooCommerce dan lain – lain. Tetapi jika anda memerlukan satu sistem yang dapat memudahkan anda untuk menerima tempahan bagi setiap satu produk yang anda promosikan, maka Mimevo adalah pilihan yang terbaik!
4Ada Tutorial Mimevo?
Kami menyediakan tutorial yang sering dikemaskini dari semasa ke semasa untuk menerangkan kaedah penggunaan Mimevo. Jadi anda boleh merujuk tutorial tersebut pada bila – bila masa sahaja.
5Bolehkah Mimevo Urus Sistem Affiliate untuk setiap produk?
Ya, boleh. Satu web(produk) satu affiliate, tiada masalah. Unlimited!
6Bolehkah Mimevo dipasang pada setiap domain saya?
Maaf tidak boleh. Satu license Mimevo hanya untuk satu domain sahaja. Tapi anda boleh guna dan urus jualan untuk semua web anda melalui satu sistem sahaja!
7Saya belum ada web, macam mana?
Anda boleh tempah di https://www.virtualniaga.com/v3/pakej-minisite-responsif/ atau pilih pakej Mimevo Gold di atas

Dapatkan Nasihat Daripada Kami

Kami mengambil berat tentang perniagaan anda. Itulah sebabnya sebelum membuat pesanan, kami amat menyarankan agar anda menghubungi kami, kami sedia membantu anda

1
Hai! Ada pertanyaan? Klik untuk wasap dengan kami
Powered by