Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web E-commerce

Kami membina kedai dalam talian anda supaya anda boleh mula menjual di mana-mana dengan mudah!

Tarik Perhatian Pelanggan Anda dengan Template yang Cantik

Kami memahami masalah anda. Dengan ketiadaan template yang mampu memenuhi semua keperluan perniagaan anda, kami berusaha menghasilkan kepelbagaian template yang cantik dengan design yang berkualiti. Selain itu, setiap template dilengkapi dengan kepelbagaian pilihan style/warna bagi memastikan ia mampu disesuaikan dengan tema pilihan anda. Namun, dengan kepakaran yang ada, kami akan terus melakukan proses penambahbaikan dari masa ke semasa.

Menyediakan Penyelesaian Pembayaran Mudah dan Selamat

Mengapa tidak menawarkan pelanggan anda cara yang selamat dan mudah untuk membeli produk anda? Kami menyokong banyak gerbang pembayaran dalam talian utama dan popular seperti Paypal, eGHL, Ipay88, MOLPay, Senangpay dan banyak lagi. Kami juga menyokong kad kredit dan transaksi perbankan internet seperti Maybank2U, CIMB Clicks, PBe Bank dan banyak lagi.


Proses Checkout yang mudah untuk anda Pelanggan

Pelanggan anda boleh membuat pembelian dalam beberapa klik sahaja
Tidak ada lagi proses pembayaran berulang dan prosedur yang menjengkelkan


Analisis dan Laporan Terperinci

Sistem analitik dan laporan kami yang mantap membolehkan anda menjejaki jualan dan produk anda dengan mudah

Analisis Jualan
Semak analisis tentang pesanan, cukai dan banyak lagi dengan mudah

Data Pelanggan
Bagaimana untuk melaksanakan strategi pemasaran anda dengan berkesan? Semak siapa pelanggan setia anda

Analisis Produk
Analisis produk membolehkan anda mengetahui produk mana yang popular di kalangan pelanggan anda dan yang bukan, cara terbaik untuk memahami trend produk anda.

Affiliate
Banyak jenama kini menggunakan sistem affiliate untuk meningkatkan publisiti dan jualan, dan begitu juga anda. Menganalisis prestasi affiliate anda dari sini dan meningkatkan strategi pembangunan perniagaan anda.

Alat Pemasaran yang membantu anda Menambah Jualan anda

Menyediakan alat untuk meningkatkan jualan dan bawa pengunjung ke laman web anda.

Baucer Hadiah
Pelanggan anda boleh membeli baucer hadiah (cth: RM 100) dan diberi kepada rakan mereka dan rakan mereka boleh menikmati potongan diskaun sebanyak RM100 daripada jumlah keseluruhan barangan yang dibeli dari kedai anda. Satu lagi alat pemasaran terbaik untuk melariskan produk anda.

Pemasaran Newsletter
Pelanggan anda juga boleh memilih untuk melanggan newsletter anda. Sebagai peniaga boleh menghantar berita-berita penting atau mungkin juga tawaran istimewa pembelian produk untuk mereka dengan mudah

Promosi & Kupon
Kupon diskaun merupakan satu alat pemasaran yang cukup hebat untuk meningkatkan jualan. Ia boleh dicipta dengan mudah bagi sesuatu kategori atau produk, disetkan dalam jumlah tetap atau peratusan, penghantaran percuma dan penetapan tarikh untuk sesuatu kempen bermula atau berakhir

Mata Ganjaran
Tawarkan pelanggan anda mata ganjaran yang boleh ditebus bagi setiap pembelian dari kedai anda. Ia akan membuat mereka berasa lebih dihargai dan akan kembali ke kedai anda di lain masa

Sistem Affiliate
Pembayaran komisyen kepada ahli affiliate untuk setiap jualan yang terhasil melalui usaha mereka membantu mempromosikan kedai online anda. Ahli affiliate boleh menjana pendapatan sampingan sementara kedai anda memperoleh trafik dan jualan.

Store Credit

Store credit boleh digunakan dalam beberapa senario: –

  • Jumlah pesanan ialah RM336.50, bank secara langsung pelanggan di RM340 melalui ATM. Anda boleh memasukkan baki kredit RM3.50 ke dalam akaun mereka, mereka boleh menebusnya dalam pembelian seterusnya.
  • Jika pelanggan ingin mendapatkan bayaran balik(refund) ke atas produk yang dibeli mereka, anda boleh mengembalikannya dengan menawarkan kredit ke dalam akaun mereka supaya mereka boleh menggunakan kredit untuk pembelian seterusnya

Platform yang dibina berteraskan SEO

Sistem eCommerce VirtualNiaga UniCart dibina sambil mengekalkan impak SEO . Ia dioptimumkan dan dikemaskini oleh para pakar untuk memastikan struktur sistem anda mesra SEO, memberikan peringkat carian yang lebih tinggi berbanding laman web lain.


 

Nak tengok akaun DEMO?

Masukkan emel anda di bawah ini sekarang!Fungi Yang Berkuasa Untuk Ecommerce Anda

Pakej dan Harga

1
Hai! Ada pertanyaan? Klik untuk wasap dengan kami
Powered by